Pridružite nam se na Facebooku facebook twitter instagram
HUNS

Kamp za igrače bez ugovora

Objavljeno   

Kamp za igrače bez ugovora

Važna obavijest! 

Podsjećamo sve igrače koji su bez ugovora da Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" organizira kamp za igrače bez ugovora te sudjeluje na međunarodnom turniru za igrače bez ugovora u Austriji. Prijave traju do 20.6.2014., a broj igrača je ograničen.

Više o Kampu za igrače bez ugovora i međunarodnom turniru u Austriji:

Kamp za igrače bez ugovora održat će se od 24. lipnja do 3. srpnja u Zagrebu. Igrači iz udaljenijih mjesta imat će osiguran smještaj u hotelu Antunović.
Međunarodni turnir igrača bez ugovora održat će se u Austriji od 4. do 6. srpnja 2014. u nogometnom centru austrijske nogometne reprezentacije (Lindabrunn).
Izgled kampa, smještaj i terene možete pogledati u virtualnom obliku na navedenom linku:http://www.noefv.at/noefv/dat/lindabrunn2/index.html

Uz ekipu Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" sudjelovat će još ekipe Slovenije, Srbije, Češke, Bugarske i Grčke.

Ekipa Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" sastavljena od igrača bez ugovora odigrat će na turniru (4.- 6.7., Lindabrunn, Austrija ) dvije utakmice s ekipama nogometnih sindikata (Slovenija, Srbija, Češka, Bugarska ili Grčka ) 2 x 30 minuta te jednu utakmicu s profesionalnom ekipom 2 x 45 minuta.

Molimo sve zainteresirane igrače da nam se jave putem elektroničke pošte: sandro.soronda@huns.hr ili putem telefona 091 22222 32 do 20.6.2014 s obzirom da je broj igrača ograničen.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat"

HUNS

Kamp za igrače bez ugovora

Datum održavanja: -

Kamp za igrače bez ugovora i međunarodni turnir u Austriji

HUNS.hr koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Slažem se