Pridružite nam se na Facebooku facebook twitter instagram
HUNS

Prvih šest studenata FIFPro Online Academy uspješno je diplomiralo!

Objavljeno   

Prvih šest studenata FIFPro Online Academy uspješno je diplomiralo!

Prvih šest studenata FIFPro Online Academy uspješno je diplomiralo!

Šest (bivših) profesionalnih nogometaša je službeno spremno za novu fazu u svom životu. 
18. veljače FIFPro je proslavio prvu generaciju diplomiranih studenata sa FIFPro Online Academy, na posebnoj svečanosti u FIFPro kući u Hoofddorpu, u Nizozemskoj.
Svih šest studenata je dobilo diplomu prvostupnika u sportskom menadžmentu. 
Tijekom posljednje tri i pol godine uspješno se provodi program razvijen od strane FIFPro-a i UCN-a (University of Northern Denmark), a koji sadrži 7 semestara.

Šest diplomiranih igrača su:
Shane Birtles - Velika Britanija
Kim Erik Deinoff - Norveška
Jon Inge Hoiland - Norveška
Chrysostomos Kalos - Cipar
Morten Koch Nielsen - Danska
Rasmus Nielsen Koch - Danska

Svi su bili profesionalni nogometaši kad su započeli studij, a nedavno su završili svoju karijeru zbog raznih razloga, osim Rasmus Nielsen Kocha.
Theo Van Seggelen uručio im je diplome i dodao: "Sjećam se da smo prije 10 godina raspravljali da bi FIFPro morao preuzeti odgovornost i pomoći igračima sa programom obrazovanja. Sada mogu reći da mi je drago što možemo čestitati prvim diplomiranim studentima naše vlastite FIFPro Online Academy. Iznimno sam ponosan što imamo šest dečkiju koji su uspjeli zaraditi svoje diplome u tri i pol godine. Uvijek ćemo vas se sjećati, kao prvih diplomiranih studenata. Želimo vam sve najbolje u budućim karijerama."

Trenutno na FIFPro Online Academy studira i pet hrvatskih studenata: Srebrenko Posavec (1. godina), Ivan Jolić (1. godina), Sandro Šoronda (1. godina ), Vedran Nakić (2. godina) i Goran Ljubojević (2. godina).

Jedna od prednosti ulaska Hrvatske u EU je i taj što članovi HUNS-a mogu studirati na UCN-u po cijeni od 300 eura za sve tri godine studiranja, dok redovna cijena studiranja iznosi 8000 eura po godini. 
Hrvatska udruga „Nogometni sindikat„ je omogućila svim profesionalnim sportašima u Hrvatskoj online studiranje u Danskoj na UCN-u.
Pozivamo Vas da nam se javite putem elektroničke pošte na: info@huns.hr ili na broj telefona 091 22222 32.

HUNS

Fotogalerija

HUNS.hr koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Slažem se