Pridružite nam se na Facebooku facebook twitter instagram
HUNS

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović na utakmici Hrvatske i Norveške

Objavljeno   

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović na utakmici Hrvatske i Norveške

U važnoj utakmici kvalifikacija za Euro 2016. Hrvatska je rezultatom 5:1 svladala Norvešku. Pred velikim brojem gledatelja, njih skoro 25 000, Vatreni su ostvarili još jedan važan korak prema kontinentalnoj manifestaciji u Francuskoj. 
Osim natjecateljskog uspjeha, donosimo još jednu impresiju zadovoljstva s te utakmice. Naime, na utakmici reprezentacije Hrvatske među gledateljima je bila i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. 
To je prvi put nakon dugog desetljeća da je institucija predsjednika države odala primjerenu pažnju najpopularnijoj nacionalnoj momčadi u zemlji, odnosno najmasovnijem i također najpopularnijem sportu u Hrvatskoj i svijetu. 
U našem nogometu ima dobrih i loših stvari, svi zajedno moramo se truditi povećati broj onih pozitivnih i umanjiti one negativne. 
Zato podrška najviših institucija Republike Hrvatske ima veliki značaj za te procese i poboljšanje atmosfere u i oko nogometa. 
Nadamo se da će se ovakav pozitivan trend nastaviti i na utakmicama 1.HNL

Izvor fotografije:www.poslovnipuls.com

HUNS

HUNS.hr koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Slažem se