Pridružite nam se na Facebooku facebook twitter instagram
HUNS

Časopis Nogometaš br. 3

Objavljeno   

Časopis Nogometaš br. 3

Nakon ljetnih radosti, odmora, u možda nikad ranijem terminu, krenula su nogometna natjecanja. Još u jeku turističke sezone krenula je dakle nogometna sezona. Opterećena kontinuiranim mjenama do kraja prijelaznog roka 31. kolovoza, što znači skoro dva mjeseca odigravanja prvenstva, sezona je poprimila poprilično nervozne trendove. Je li jedan od uzroka upravo u manjku ljetnog odmora i opuštanja? Iako djeluje poprilično bizarno, moglo bi se reći da izostanak dovoljnog vremena za fizičku i psihičku revitalizaciju aktera, doprinosi nervozi igrača, trenera i posljedično svih onih koji su involvirani u nogometnu priču.

Časopis Nogometaš br. 3

HUNS
Vezani članci
  • Časopis Nogometaš br. 2

    Časopis Nogometaš br. 2

    Čini nam se kao da je bilo jučer kad smo slagali prvi, a pred vama je i drugi broj časopisa Nogometaš. Nakon pozitivnih kritika prvog broja drago nam je da smo i ovakvim načinom komunikacije s članstvom, ali i svima onima koji žele znati nešto više o aktivnosti HUNS-a, napravili određeni iskorak.

  • Časopis Nogometaš br. 1

    Časopis Nogometaš br. 1

    U vašim je rukama prvi broj NOGOMETAŠA, glasila Hrvatske udruge „Nogometni sindikat“! To je još jedan prilog daljnjoj informiranosti svih članova HUNS-a, odnosno svih onih koji žele biti upoznati s aktivnostima udruge koja skrbi za boljitak statusa naših nogometaša.

HUNS.hr koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Slažem se