Pridružite nam se na Facebooku facebook twitter instagram
HUNS

Časopis Nogometaš br. 6

Objavljeno   

Časopis Nogometaš br. 6

Ovaj šesti broj Nogometaša, iskreno rečeno, zamišljali smo sadržajno na jedan drugačiji način. Iznimno smo bili zadovoljni kako se odradio još jedan Nogometni Oscar, odnosno kako je saživio unutar hrvatskog nogometnog miljea. Zadovoljstvo je bilo čuti i sve pozitivne kritike još jednog uspješno organiziranog HUNS-ova Kamp za igrače bez profesionalnog ugovora. Sve se to nadovezalo na niz uspješnih i trofejnih dosega naših nogometaša u klupskim natjecanjima. Može se HR nogomet(aš) dičiti opet, četvrti put zaredom europskim naslovom,(Luka Modrić, Mateo Kovačić), imamo prvaka Španjolske i tamošnjeg pobjednika kupa (Ivan Rakitić), prvaka i kup pobjednika Italije (Marija Mandžukića), kup pobjednika u Ukrajini (Srnu, Eduarda), imamo hit trenera u Premiershipu (Slavena Bilića), ali i hit stručnjaka u Italiji (Ivana Jurića)…

Časopis Nogometaš br. 6

HUNS
Vezani članci
 • Časopis Nogometaš br. 5

  Časopis Nogometaš br. 5

  Ovaj broj Nogometaša poklapa se sa završnicom klupskih sezona kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe. Nacionalna prvenstva su pred raspletom, u Ligi prvaka ostali su samo (polu)finalisti, uzbuđenja je na pretek, iako nova tek slijede. Odmah nakon nacionalnih sezona, a prije finala Lige prvaka u Milanu, 28.svibnja, počinju i pripreme reprezentacija za EURO 2016, koji će se u lipnju i srpnju održati u Francuskoj…

 • Časopis Nogometaš br. 4

  Časopis Nogometaš br. 4

  Ušli smo u 2016. godinu s velikim nogometnim nadanjima. Nije to samo zato što Hrvatska nastupa na EURU u Francuskoj te se 18 godina nakon svjetske bronce na istom mjestu nada sličnim radostima. Godina koja je na početku obećava iskorak u optimizmu i pokriće velikim nadanjima. O svemu tome možete pročitati i u ovom, četvrtom po redu, broju Nogometaša.

 • Časopis Nogometaš br. 3

  Časopis Nogometaš br. 3

  Nakon ljetnih radosti, odmora, u možda nikad ranijem terminu, krenula su nogometna natjecanja. Još u jeku turističke sezone krenula je dakle nogometna sezona. Opterećena kontinuiranim mjenama do kraja prijelaznog roka 31. kolovoza, što znači skoro dva mjeseca odigravanja prvenstva.

HUNS.hr koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Slažem se