Pridružite nam se na Facebooku facebook twitter instagram
HUNS

Generalna Skupština FIFPro-a - San Jose, Kostarika

Objavljeno   

Generalna Skupština FIFPro-a - San Jose, Kostarika

San Jose, glavni grad Kostarike, u idućim će danima biti domaćin Generalne skupštine FIFPro-a na kojoj sudjeluju i predstavnici Hrvatske udruge "Nogometni sindikat", predsjednik Dario Šimić i glavni tajnik Mario Jurić.
U ime FIFPro-a predsjednik Philippe Piat i glavni tajnik Theo Van Seggelen pozdravili su prisutne i zaželjeli dobrodošlicu predstavnicima više od 60 država.
Predstavnici sindikata u narednim će danima baviti se zanimljIvim temama, a posebice onim aktualnim koje se tiču profesionalnog nogometa i nogometnih pravila.

Prvi dan skupštine posvećen je unutarnjoj organizaciji FIFPro-a, a u dane nakon održat će se stručna predavanja na temu novih strategija upravljanja.

Uz to, tema će biti i upravljanje međunarodnim organizacijama u nogometu, koje se posebno tiču prijenos prava korištenja lika, zaštita sportaša na globalnoj razini u kontekstu globalnog ujedinjenja sportaša (The World Players Association), budući status i razvoj prava profesionalnih nogometaša, strategija razvoja ženskog nogometa i sadržaj aktivnosti društvene odgovornosti.

HUNS

Fotogalerija

HUNS.hr koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Slažem se