Pridružite nam se na Facebooku facebook twitter instagram
HUNS

Najava Trofeja Nogometaš 2017. - Danijel Subašić

Najava Trofeja Nogometaš 2017. - Danijel Subašić

Osobito nam je zadovoljstvo predstaviti Vam da Hrvatska udruga „Nogometni sindikat“ i ove godine tradicionalno organizira svečanost pod nazivom Trofej Nogometaš – prestižan izbor najboljih hrvatskih nogometnih pojedinaca: igrača, trenera i sudaca. Trofej Nogometaš nasljednik je dosadašnjeg Nogometnog Oscara koji se ove godine održava po jubilarni peti put.


Svečanost dodjele održat će se u četvrtak, 8. lipnja 2017. u LAUBI, Baruna Filipovića 23a, s početkom u 20 sati uz izravni prijenos Sport kluba u 20:45. Suorganizator i medijski partner su Sportske novosti.

Trofej Nogometaš predstavlja jedinstven i prestižan događaj godine koji okuplja relevantne aktere hrvatskog nogometa i sporta uopće, a kojim se odaje priznanje svemu dobrome i pozitivnome što se dogodilo u hrvatskom nogometu u protekloj sezoni. Nagrade se dodjeljuju temeljem glasova igrača i trenera I. HNL i time predstavljaju relevantnu ocjenu struke, a iz tog razloga imaju posebnu vrijednost i značenje. 

Vidimo se!

HUNS

HUNS.hr koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Slažem se