Pridružite nam se na Facebooku facebook twitter instagram
HUNS

Budi nečija prilika za život!

Objavljeno   

Budi nečija prilika za život!

Budi nečija prilika za život!31-godišnji Nikola Pokrivač obolio je od Hodgkinovog limfoma i za liječenje mu je potrebna transplantacija koštane srži. 

Mnogi oboljeli, zajedno s njim, čekaju svog podudarnog darivatelja, budi upravo ti njihova prilika za život!

Nogometni sindikat u suradnji s portalom Nogometne ikone i Zakladom Ana Rukavina po drugi put ove godine organizira upis u Hrvatski registar.

 

13. lipnja 2017. od 16 do 18 sati,

Nogometni sindikat, Kralja Držislava 4, ZagrebUpisom u Hrvatski registar povećavate šansu za ozdravljenje svim oboljelim osobama diljem svijeta. Pristupiti mogu svi zdravi građani od 18 do 40 godina.
Proces upisa obuhvaća popunjavanje pristupnice i zdravstvenog upitnika te davanje uzorka krvi za HLA tipizaciju kojim se utvrđuju antigeni tkivne snošljivosti. 
Ne uzimajmo život zdravo za gotovo jer zajedno možemo učiniti nevjerojatne stvari!

Vidimo se danas!

HUNS

Budi nečija prilika za život!

Datum održavanja:

Riječ je o akciji koju HUNS organizira po drugi put ove godine, ovaj puta povodom povratka bolesti Nikoli Pokrivaču, u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina i portalom Nogometne ikone.
Cilj je informirati što veći broj ljudi da dođu sutra u prostorije Nogometnog sindikata i daju krv za tipizaciju tkiva, a time uvelike doprinesu povećanju šansi za ozdravljenjem oboljelih osoba.

HUNS.hr koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice i omogućili vam bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Slažem se