FIFPro Education Workshop: FIFPro Online Academy

 

FIFPro Education Workshop: FIFPro Online Academy 

Predstavnik Hrvatske udruge „Nogometni sindikat„ Sandro Šoronda sudjelovao je na edukacijskoj radionici FIFPro Online Academy koja se održala u sjedištu FIFPro-a u Amsterdamu od 18. do 19. veljače 2014.
FIFPro Online Academy je preddiplomski sveučilišni studij sportskog menadžmenta u Danskoj (University of Northern Denmark) koji se odvija online na engleskom jeziku. Radionici je prisustvovalo 19 zemalja članica Europske unije, prilikom čega su svi sudionici bili upoznati s teorijskim okvirima FIFPro Online Academy. Prezentirani su statistički podaci i analize University of Northern Denmark. Sudionici su upoznati i s novim mogućnostima za buduće studente. Posebna pozornost bila je usmjerena na razmjenu iskustava i korisnih informacija između predstavnika nogometnih sindikata. Imali smo priliku putem online videokonferencije poslušati mišljenja i korisne informacije od triju studenata iz Norveške, Slovenije i Lihtenštajna. FIFPro Online Academy svake godine ima sve više i više studenata, a od ove godine po prvi puta, Hrvatska ima svoja četiri aktivna studenta – Goran Roce, Vedran Nakić i Goran Ljubojević. Hrvatska udruga „Nogometni sindikat„ također omogućava FIFPro Online Academy svim profesionalnim sportašima iz Hrvatske. FIFPro Online Academy nudi sportašima odličnu mogućnost obrazovanja nakon završetka sportske karijere čime se poboljšavaju uvjeti za dobivanje posla i za početak nove poslovne karijere. Jedan od preduvjeta za upis na FIFPro Online Academy je aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, srednjoškolsko obrazovanje i upisnina od 300 eura za sve tri godine studija.
Za sve dodatne informacije u vezi FIFPro Online Academy možete nas kontaktirati putem elektroničke pošte na: sandro.soronda@huns.hr, putem mobitela 091 2222232 ili nas posjetite na adresi Kralja Držislava 4, 10 000 Zagreb.

Hrvatska udruga „Nogometni sindikat„

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.