Aspira - Studij Online Sportskog managementa

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" osigurala je svojim članovima studiranje na Visokoj školi Aspira, smjer Online studij Sportskog menadžmenta po povoljnim uvjetima.

Online studij je idealan za sve one studente koje sportske, poslovne ili obiteljske obaveze priječe u studiranju na klasičan način.

Studenti iz drugih zemalja ili udaljenih mjesta prebivališta, studenti koji puno putuju, kao i svi oni studenti koji žele učiti u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta, odabrat će online studiranje kao moderan i fleksibilan način za razvoj svojih vještina i kompetencija.

Online studij Sportskog menadžmenta odvija se u virtualnom nastavnom okruženju Merlin uz stalnu potporu nastavnika i mentora te osigurane online materijale za učenje.

Ishodi učenja za studijski program i za svaki kolegij zasebno, potpuno su jednaki kao i kod klasičnog studijskog programa. 
U online studiju posebno se naglašava i traži kontinuirani rad, timski rad, kritičko i stvaralačko razmišljanje te nalaženje vlastitih putova do ciljanih rezultata.

Diploma stečena online studijem ravnopravna je onoj stečenoj klasičnim studijem.

Online studij je velik korak naprijed u obrazovanju i izgradnji menadžera spremnih na izazove sutrašnjice.

Više informacija o studiranju možete pronaći na www.aspira.hr

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.