Studiraj na Aspira-i po povoljnijim uvjetima

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" osigurala je svojim članovima studiranje po povoljnijim uvjetima na Visokoj školi Aspira, smjerovi online studij Sportskog menadžmenta i online studij Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu.

Online studij je idealan za sve one studente koje sportske, poslovne ili obiteljske obaveze priječe u studiranju na klasičan način.

Studenti iz drugih zemalja ili udaljenih mjesta prebivališta, studenti koji puno putuju, kao i svi oni studenti koji žele učiti u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta, odabrat će online studiranje kao moderan i fleksibilan način za razvoj svojih vještina i kompetencija.

Online studiji odvijaju se u virtualnom nastavnom okruženju Merlin uz stalnu potporu nastavnika i mentora te osigurane online materijale za učenje.

Ishodi učenja za studijski program i za svaki kolegij zasebno, potpuno su jednaki kao i kod klasičnog studijskog programa.

U online studiju posebno se naglašava i traži kontinuirani rad, timski rad, kritičko i stvaralačko razmišljanje te nalaženje vlastitih putova do ciljanih rezultata.

Diploma stečena online studijem ravnopravna je onoj stečenoj klasičnim studijem.

Online studij je velik korak naprijed u obrazovanju i izgradnji menadžera spremnih na izazove sutrašnjice.

Više informacija o studiranju možete pronaći na:

www.aspira.hr

https://www.aspira.hr/.../hotelijerstvo-i-turizam.../

https://www.aspira.hr/studiji/sportski-menadzment/

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.