Sindikat: HNL glasa za Messijevog nasljednika, ofsajdovac drži predavanja

Igrači 1. HNL, od ove godine po prvi put sudjeluju u FIFA-inom izboru "Najboljih jedanaest na svijetu", po izboru samih igrača. Izbor će otvoriti prošlogodišnji pobjednik Lionel Messi, koji ujedno glasuje prvi.

Sami igrači najviše cijene ovaj izbor s obzirom da oni sami biraju najboljeg. Dario Šimić i Mario Jurić održali su prezentaciju o Hrvatskoj udruzi "Nogometni sindikat" (HUNS), igračima Hajduka i Splita, u prostorima njihovih klubova.

Igrači su dali glasove u izboru "Najboljih jedanaest na svijetu" i ispunili pristupnice za članstvo u HUNS-u. Prema najnovijim podacima, HUNS broji više od 250 članova, a broj se iz dana u dan povećava.

Da je susret s Hajdukom i Splitom bio ugodan i konstruktivan, potvrđuje izjava predsjednika HUNS-a Darija Šimića: "Klubovi su nas super primili. Možemo imati različita mišljenja, ali svi smo složni u tome da nogomet zaslužuje bolje jer je nogomet najveći ambasador Hrvatske."

U razdoblju koje slijedi, Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" nastavlja s aktivnostima prezentacije HUNS-a i potpisivanjem pristupnica, a s ciljem povećanja članstva.

HUNS planira organizirati edukativna predavanja, a na jednom od njih svoja razmišljanja podijelit će i sudionik afere Offside, Mario Čižmek. Nastavljaju s akcijom potpore "Daj crveni karton rasizmu" i s akcijom "Rozi listopad", koja u suradnji s udrugom "Sve za nju" osvještava potrebu poduzimanja redovitih pregleda u borbi protiv malignih bolesti svih vrsta.

Izvor vijesti

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.