Časopis Nogometaš

Glasilo Nogometnog sindikata (tromjesečnik) namijenjen informiranju naših članova, ali i svih onih koji žele biti upoznati s aktivnostima naše Udruge koja skrbi o boljitku statusa nogometaš(ic)a.

Časopis Nogometaš br. 27

Časopis Nogometaš br. 27

Ispred vas je 27. izdanje našeg časopisa kojem smo nadjenuli ime Nogometaš. Zbog prekrasne igre, sporta i strasti koja ga okružuje nogomet je odavno postao nešto više.

Časopis Nogometaš br. 24

Časopis Nogometaš br. 24

S velikim zadovoljstvom vam donosimo 24. broj časopisa Nogometaš u kojem možete pročitati sve o desetogodišnjem radu HUNS-a.

Časopis Nogometaš br. 23

Časopis Nogometaš br. 23

Kada smo zaključivali prošli broj Nogometaša uhvatili smo se u razmišljanju tko zna što će biti kada na red dođe iduće 23. izdanje.

Časopis Nogometaš br. 22

Časopis Nogometaš br. 22

Kad smo objavljivali prošli broj Nogometaša bili smo na početku novog doba. Onog koji je obilježen suživotom sa virusom COVID-19 ili kolokvijalno koronavirusom.

Časopis Nogometaš br. 21

Časopis Nogometaš br. 21

Kad smo zaključivali prošli broj Nogometaša imali smo sasvim drugačije planove u odnosu na sadržaj ovog travanjskog izdanja.

Časopis Nogometaš br. 20

Časopis Nogometaš br. 20

U travnju 2015. godine izdali smo prvi broj časopisa Nogometaš. HUNS je i na taj način htio iskoračiti prema svojem članstvu, ali i svim akterima u javnosti koji mogu biti zainteresirani za naše djelatnosti. Uživajte u novom broju!

Časopis Nogometaš  br. 19

Časopis Nogometaš br. 19

Po sada maloj, ali ipak tradiciji Nogometaša, izdanje u listopadu najviše se bavi natjecateljskim temama. Jedna od važnijih je svakako aktivna uloga Nogometnog sindikata u organizaciji glasanja za FIFPro The Best , tj. najboljih jedanaest svijeta.

Časopis Nogometaš br. 18

Časopis Nogometaš br. 18

Prije godinu dana Hrvatska je živjela fantastično nogometno i društveno ljeto. Prije godinu dana Zlatko Dalić i njegovi i naši Vatreni ispisali su najljepšu priču u povijesti hrvatskog nogometa, ali i jednu od najljepših priča svjetskog nogometa.

Časopis Nogometaš br. 17

Časopis Nogometaš br. 17

Proljetni broj našeg časopisa je u pravilu specifičan. U rukama svojih čitatelja – članova HUNS-a – stiže u drugoj polovici travnja i traje do srpnja. U međuvremenu se održava i tradicionalni izbor najboljih pojedinaca sezone.

Časopis Nogometaš br. 16

Časopis Nogometaš br. 16

Okrenuli smo novu stranicu. Iza nas ostala je 2018., godina povijesno velikih, najvećih uspjeha hrvatskog nogometa i drugih sportova. Pred vama je još jedno izdanje časopisa Nogometaš.

Časopis Nogometaš br. 15

Časopis Nogometaš br. 15

Jednoga dana, za 15 do 20 godina, kažu iskusniji ljudi, postat ćemo svjesni dosega 2018. godine! Sve ono što se u njoj dogodilo kad je nogomet u pitanju, i što se još događa, spada u okvir najljepšeg od svih snova.

Časopis Nogometaš br. 14

Časopis Nogometaš br. 14

Složna u muci, izuzetnog zajedništva u pohodu do finala, stopljena kao jedno u proslavi. Kad je Hrvatska takva, pokazao je nogomet, nema prepreke koje ona ne može preskočiti. Pred vama je još jedno izdanje časopisa Nogometaš.

Časopis Nogometaš br. 13

Časopis Nogometaš br. 13

Nogomet je najljepša sporedna stvar na svijetu. Nogomet je najmasovniji sport na svijetu. Nogomet je najpopularnija igra na svijetu. Ovog proljeća, međutim, radost nogometa ustuknula je pred najtežim mogućim događanjima, ...

Časopis Nogometaš br. 12

Časopis Nogometaš br. 12

U broju Nogometaša koji držite u rukama moći ćete pročitati niz zanimljivih tema. U ovom periodu godine, njenom početku, nogomet je u tzv. hladnom pogonu...

Časopis Nogometaš br. 11

Časopis Nogometaš br. 11

Dok smo se pripremali za 11. broj Nogometaša došlo je do loma u HNS-u odnosno reprezentaciji zbog slabih ovogodišnjih kvalifikacijskih rezultata. Smijenjen je zato izbornik pred posljednju utakmicu u grupi, u Kijevu, gdje je umjesto Ante Čačića sa imperativom pobjede otputovao Zlatko Dalić...

Časopis Nogometaš br. 10

Časopis Nogometaš br. 10

Priču 10. jubilarnog broja Nogometaša započeli smo osvrtom na svečano zaključenje prošle sezone. Nakon Oskara promovirali smo Trofej Nogometaš, koji unatoč promjeni imena nije izgubio ritam i sadržaj glamuroznog završnog čina nogometne sezone...

Časopis Nogometaš br. 9

Časopis Nogometaš br. 9

U trenutku dok ovo pišemo početak je travnja. Pred nama je najuzbudljiviji dio klupske nogometne sezone, kako u Europi tako i u našem HNL-u. Sljedeća (nepuna) dva mjeseca svi će pratitelji nogometnih natjecanja biti fokusirani na trenutne zaplete, ali i brze rasplete...

Časopis Nogometaš br. 8

Časopis Nogometaš br. 8

Pred vama je osmi broj Nogometaša! To znači da smo pred drugim rođendanom (travanj) časopisa namijenjenog prioritetno članovima HUNS-a. Na stranicama Nogometaša se svi mogu upoznati s brojnim aktivnostima i korisnim informacijama sveukupno važnim za status nogometaša.

Časopis Nogometaš br. 7

Časopis Nogometaš br. 7

I u ovom broju našeg časopisa ponudili smo Vam različite teme iz aktualnosti nogometnog nam svijeta. Kako smo ušli u tzv. jesensku shemu funkcioniranja, osvrćemo se na onaj dio, natjecateljski, koji nas sve jako zanima.

Časopis Nogometaš br. 6

Časopis Nogometaš br. 6

Ovaj šesti broj Nogometaša, iskreno rečeno, zamišljali smo sadržajno na jedan drugačiji način. Iznimno smo bili zadovoljni kako se odradio još jedan Nogometni Oscar, odnosno kako je saživio unutar hrvatskog nogometnog miljea. Zadovoljstvo je bilo čuti i sve pozitivne kritike još jednog uspješno organiziranog HUNS-ova Kamp za igrače bez profesionalnog ugovora…

Časopis Nogometaš br. 5

Časopis Nogometaš br. 5

Ovaj broj Nogometaša poklapa se sa završnicom klupskih sezona kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe. Nacionalna prvenstva su pred raspletom, u Ligi prvaka ostali su samo (polu)finalisti, uzbuđenja je na pretek, iako nova tek slijede. Odmah nakon nacionalnih sezona, a prije finala Lige prvaka u Milanu, 28.svibnja, počinju i pripreme reprezentacija za EURO 2016, koji će se u lipnju i srpnju održati u Francuskoj…

Časopis Nogometaš br. 4

Časopis Nogometaš br. 4

Ušli smo u 2016. godinu s velikim nogometnim nadanjima. Nije to samo zato što Hrvatska nastupa na EURU u Francuskoj te se 18 godina nakon svjetske bronce na istom mjestu nada sličnim radostima. Godina koja je na početku obećava iskorak u optimizmu i pokriće velikim nadanjima. O svemu tome možete pročitati i u ovom, četvrtom po redu, broju Nogometaša.

Časopis Nogometaš br. 3

Časopis Nogometaš br. 3

Nakon ljetnih radosti, odmora, u možda nikad ranijem terminu, krenula su nogometna natjecanja. Još u jeku turističke sezone krenula je dakle nogometna sezona. Opterećena kontinuiranim mjenama do kraja prijelaznog roka 31. kolovoza, što znači skoro dva mjeseca odigravanja prvenstva.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.