Sportske njuške promoviraju odgovorno vlasništvo

Sportske njuške promoviraju odgovorno vlasništvo


Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo pokreće kampanju pod nazivom Sportske njuške u cilju promoviranja odgovornog vlasništva i aktivnog bavljenja s psima.
S obzirom na veliki broj napuštenih i zanemarenih životinja, Indigovci su odlučili pokrenuti kampanju kako bi svim postojećim i novim vlasnicima približili ideju aktivnog bavljenja psima i odgovornog vlasništva te kako bi predstavili Indigo Olimpijske igre koje će se održati u rujnu 2015.
Kao što svi znate, da biste postali dobar u nečemu morate i puno vježbati. Sportske njuške su kampanja koja spaja ugodno s korisnim, volite svog ljubimca, bavite se njime i postanite ponosan vlasnik super psa.
Svaki pas treba aktivnost i većina pasa iz dosade zapravo počinje raditi problem, a te probleme je prilično lako riješiti uz dobru volju i motivaciju. A ono najbitnije, nije vam potrebno jako puno vremena da Vi i Vaš pas postanete prava Sportska njuška.
U sklopu kampanje prvi projekt je "Nogometne njuške" u suradnji s Hrvatskom udrugom "Nogometni sindikat". Indigovci će zajedno s Nogometnim sindikatom te instruktorima službenih pasa obići 10 hrvatskih nogometnih klubova i prezentirati rad sa psima, pseću olimpijadu i udomljavanje pasa.
Raspored posjete klubovima :
4. svibnja - NK Osijek, Osijek 
5. svibnja - NK Slaven Belupo Koprivnica 
6. svibnja - NK Zagreb, Zagreb 
7. svibnja - NK Lokomotiva, Zagreb
Uključili su se gotovo svi ostali prvoligaši pa očekujemo i nove datume.
Sve informacije o kampanji možete pratiti i na Facebook stranicama naših udruga.
Hrvatska Udruga "Nogometni sindikat"
Udruga Indigo

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.