FIFPro Online Academy

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" omogućila je svim hrvatskim profesionalnim sportašima mogućnost online studija na FIFPro Online Academy (University College of Northern Denmark - Sports Management).

Smatramo da je karijera nakon profesionalne sportske karijere iznimno važna iz razloga što sportaši odlaze u mirovinu do svoje 40. godine života za razliku od uobičajene prakse umirovljenja. Ako sportaš nije pripremljen i obučen za rad nakon karijere, dolazi do značajne prekretnice u životu gdje si postavlja pitanje: Što ću sada raditi i što još znam raditi?
Na drugu karijeru, onu nakon sportske, treba misliti već sada tijekom profesionalne kako sportaši ne bi nespremni dočekali život nakon umirovljenja. 

Redovni članovi HUNS-a mogu aplicirati na studij Sportskog menadžmenta (u trajanju tri i pol godine), a jedan od glavnih preduvjeta je vrlo dobro poznavanje engleskog jezika. 
Upisi počinju svake godine u veljači, a prilikom upisa potrebno je uplatiti školarinu u iznosu od 600 eura. Nakon uspješno položenog prvog semestra, 300 eura vraća se studentu što podrazumijeva da ukupni studij košta 300 eura za naše članove. 
 

Pravo na studiranje imaju svi profesionalni sportaši koji imaju završenu četverogodišnju srednju školu. Online studij traje 3,5 godine (7 semestara) i nosi 180 ECTS bodova.

Za sva dodatna pitanja i informacije, obratite nam se na: info@huns.hr ili na 01/4622-225, 091/2222-232

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.