Program vjernosti

Potrebe naših članova, profesionalnih nogometaš(ic)a u Hrvatskoj i u inozemstvu za sportskom odjećom i opremom te zdravom prehranom, ukazale su nam na potrebu stvaranja jedinstvenog programa vjernosti.
Odlučili smo kreirati program vjernosti za naše članove i ponuditi im mjesta za redovitu kupovinu na kojima uz predočenje kartice vjernosti ostvaruju određene fiksne popuste.

Ako se i Vaša tvrtka želi pridružiti i uključiti u ovaj program te na taj način približiti svoju ponudu našim članovima kao krajnjim kupcima, slobodno nas kontaktirajte.

Naši partneri


NATURA SOL - SLANE SOBE

NATURA SOL - SLANE SOBE

Medvedgradska 49, Zagreb
Tel./Fax: +385 1 4666 691
e-mail: info@slane-sobe.hr
www.slane-sobe.hr

Popust: gotovina: 10% - 50%, kartice: -

SPECIFIKACIJA POPUSTA:
PAKET OD 30 HALOTERAPIJA – OBITELJSKI u slanoj sobi Natura Sol, koji se može koristiti tijekom 12 mjeseci, počevši od datuma otvaranja kartice dolazaka prilikom prve posjete, za gotovinsko, tj. internet plaćanje po cijeni od 1.400,00 kn (PDV uključen) uz predočenje članske iskaznice. Paket mogu koristiti djeca i odrasli korisnika kartice. Kad se iskoristi paket, po dogovoru se otvara nova pod istim uvjetima. Potrebno se naručiti 2 dana ranije.
RELAX MASAŽA cijelog tijela s naglaskom na dubokom tkivu u trajanju od 75 minuta po cijeni od 300,00 kn (PDV uključen). Potrebno se naručiti 3 dana ranije.
AROMA MASAŽA cijeloga tijela s eteričnim uljima u slanoj sobi u trajanju od 90 minuta po cijeni od 400,00 kn (PDV uključen). Potrebno se naručiti 3 dana ranije.


Mentalni trening

Mentalni trening

Conversatio centar d.o.o.
Međimurska 21, Zagreb
Tel. +385 98 9175 210
e-mail: info@mentalnitrening.hr
www.mentalnitrening.hr

Popust: gotovina: 20%, kartice: 20%

Mentalni Trening™ je jedinstvena tehnologija treninga, pristupa i alata s ciljem razvoja mentalnih sposobnosti kod onih koji žele ostvariti svoj puni potencijal. Osnovna područja rada su upravljanje emocijama, motivacija, upravljanje fokusom, vještine vođenja sebe i komunikacija.
Usluga uključuje: Mentalni Trening za sportaše, Mentalni trening za nesportaše, Grupni MT za nesportaše, Grupni MT za djecu u sportu.


INFINITUM PROGRESUM j.d.o.o.

INFINITUM PROGRESUM j.d.o.o.

Grge Tuškana 23, Zagreb
Tel. +385 1 6266914
M. +385 99 4286884
e-mail: info@infinitumprogressum.com
www.infinitumprogresum.com

Popust: 15% na sve usluge.

Funkcionalna dijagnostika, regeneracija i ljepota tijela, rehabilitacija, funkcionalni trening i savjetovanje.
Naša misija prije svega predstavlja ispunjavanje potreba i želja naših klijenata, a brza i kvalitetna usluga te individualan pristup svakom klijentu imperativi su na kojima temeljimo svoje poslovanje.
Našim klijentima pružamo cjelovitu uslugu od utvrđivanja bolnih stanja lokomotornog sustava, procjene funkcionalnog statusa mišića, funkcionalne dijagnostike do savjetovanja, liječenja, rehabilitacije, individualnog kondicijskog treninga i age-managamet tretmana.


FARMA SHOP

Velimira Škorpika 34, Zagreb
Tel. +385 1 5615524
M. +385 98 473176
www.farmashop.hr

Popust: 10% na gotovinsko, 5% na kartično poslovanje.

Na farmi imamo više od 70 vrsta različitih začina, začinskog bilja i mješavina iz cijelog svijeta (harissa, estragon, čubar, piment, anis i sl.), suho voće (aloa, chia, goji, guava, kokos, karambola, papaja, …), orašaste plodove, čajeve, žitarice, umake, ulje i octeve.

Naši proizvodi dolaze isključivo s farmi ekološkog uzgoja. Sve to zdravo i prirodno, može li bolje?


PERRIN

„Prava Adresa Promocije“ d.o.o.
Gundulićeva 3, Zagreb
Tel. +385 1 4830051
e-mail: info@perrin.hr
www.perrin.hr

Popust: 20% na gotovinsko, 15% za kartično poslovanje.

Popusti se odnose na cjelokupan asortiman neovisno o aktualnim sniženjima i popustima.

Kao jedni od vrsnih poznavatelja visoke muške mode i modnih trendova, nudimo širok izbor vrhunskih svečanih, poslovnih i casual odijela u suradnji s talijanskim proizvođačima, uz povoljnije cijene od konkurencije te višegodišnje iskustvo i stručni tim.


HERALDI Men&Women

Diversus res d.o.o.
Frankopanska 6, Zagreb
Tel. +385 1 7777890
Fax: +385 1 7777899
e-mail: prodaja@heraldi.hr
www.heraldi.hr

Popust: 10% na sve oblike plaćanja.

S ciljem da odabranu odjeću u potpunosti prilagodimo svakom našem klijentu, Heraldi for Men & Women store na raspolaganju ima „in-house“ krojački studio. Gospodin Ivo Vrbanić, osoba s preko 35 godina krojačkog iskustva i jedan od vodećih krojača u Hrvatskoj, na raspolaganju je kako bi do najsitnijih detalja odabrani outfit prilagodio svim željama.

Podignite vaše korporativno odijevanje na novi nivo elegantnim poslovnim odijelima, upečatljivim kravatama i besprijekorno udobnim cipelama! Bogat izbor koji nudimo kroz ponudu brendova omogućit će svakom klijentu da zakorači u svijet visoke mode.

Estetsko savršenstvo, moderan stil, briga o najsitnijim detaljima te korištenje superiornih materijala, ključne su odlike Canali proizvoda i usluga.

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.


CROATA

Potomac d.o.o.
Kaptol 13, Zagreb
Tel. +385 1 6457031
M. +385 99 2102365
www.croata.hr

Popust: 15% na sve oblike plaćanja.

S misijom da vratimo kravatu svojim korijenima, osnovana je tvrtka Potomac. Željeli smo ponuditi svoju viziju mode koja uvažava pojedinca i njegovu individualnost, predstaviti kravate i rupce kao medij komunikacije i obilježje identiteta te ispričati priču o njenom porijeklu, što tada nije bilo dovoljno poznato.

Uz kravate, tvrtka je kroz godine vlastitim timom dizajnera i s dvije proizvodnje postupno razvijala široki asortiman visokokvalitetnih modnih proizvoda proizvedenih u hrvatskoj: ženski rupci i šalovi, muške i ženske košulje, modni dodaci od kože, svile i metala te nakit. Svaki od novih proizvoda razvijan je s namjerom da kupcima pruži spoj tradicionalnog hrvatskog majstorskog umijeća i dizajnerske lepršavosti.

Osim luksuznog asortimana nudimo i proizvode za različite tržišne segmente stoga su s vremenom razvijene robne marke Ban, Souvenir, Trenk i Šestine, cjenovno niže pozicionirane.


flexshop

PONOS INVEST d.o.o.
Litijska 57, 1000 Ljubljana
Tel. 00386 1 5423340
e-mail: info@flexshop.com
www.flexshop.com/hr

Popust: 10% na sve proizvode putem kupovine u internetskoj trgovini (web shop).

Nudimo najveći izbor dodataka prehrani po garantirano najnižim cijenama za rekreativce, sportaše i sve koji žele zdravo živjeti!

Svi artikli naručeni do 16 sati, bit će poslani isti dan i dostavljeni putem HP-a ili kurirskih službi. Plaćanje robe je pouzećem, a dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 399 kn.


NUTRILIFE CENTAR                                                                                                                                                                                           

Petrova 133, Zagreb
Tel. +385 1 4840534
e-mail: info@nutrilifecentar.hr

Popust: 20% na pojedine usluge 

Sportski nutricionistički paket uključuje specijalistički nutricionistički pregled, mjerenje vitamina i minerala, izradu personaliziranog sportskog programa prehrane, test intolerancije na hranu na 125 namirnica (određivanje IgG antitijela iz venske krvi).

Redovna cijena: 1200 kn (obrada) + 2350 kn (test intolerancije) = 3550 kn (popust 20% za članove na obradu).

Gold program uključuje specijalistički nutricionistički pregled u trajanju 45 min, mjerenje analize sastava tijela medicinskim validiranim uređajem te vitamina i minerala, izrada personaliziranog sportskog programa prehrane s detaljnom suplementacijom.

Redovna cijena: 1000 kn, a za članove 699 kn. 


BOROVO 


Dr. Ante Starčevića 2/D, Vukovar
Tel. +385 32 422600
e-mail: info@borovo.hr

 

Popust: 20% za gotovinsko plaćanje, a 10% za jednokratno kartično poslovanje. 

Borovo d.d. je najpoznatiji proizvođač cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama.
Slijedeći ideju jedinstvene kvalitetne obuće, naši dizajneri stvaraju jednostavnu, ali modernu i udobnu obuću izrađenu s posebnom pažnjom i ljubavlju, obuću koja prolazi kroz najmanje 20 brižnih ruku. Takva proizvodnja rezultira stvaranjem poznatih marki kao što su Startas, Boromina, Borosana, Rubber i My Ballerinas.

S maloprodajnom mrežom od 89 trgovina u Hrvatskoj, Borovo stremi povećanju izvoza otvaranjem novih tržišta, dok proizvodni kapaciteti godišnje dosežu i do milijun pari obuće.


LASER-PRODAJA                                                                                                                                                                                                                                         

Osječka 284, Slavonski Brod
Tel. 031 / 283 - 618
e-mail: osijek2@laser-zagreb.hr
www.centarlaser.hr.

Popust: 30% za gotovinsko plaćanje na sve laminate i svu PVC stolariju, a 20% za jednokratno kartično poslovanje. 

Tvrtka LASER-PRODAJA d.o.o. sa sjedištem u Slavonskom Brodu, postoji i djeluje od 2015. godine kada je osnovana izdvajanjem iz matične tvrtke Laser d.o.o. koja posluje od 1992. godine.

U osnovnu djelatnost tvrtke ulaze proizvodnja, prodaja i montaža PVC stolarije, prodaja laminata i kompletnog pripadajućeg pribora za njegovu montažu, prodaja tepiha, garažnih vrata, sobnih vrata te prodaja fasadnih sustava i sistema suhe gradnje (gips ploče, profili, vijci...).

 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.