Upis na ASPIRU! Pogodnosti za članove HUNS-a!

Poštovani,

 

Visoka škola ASPIRA obrazuje visokostručne kadrove na stručnom studiju Sportskog menadžmenta. Cilj ovog studija je unaprijediti rad sportskih organizacija na način da njima upravljaju obrazovani i stručni ljudi koji će znati osigurati sredstva i uvjete za rad sportaša, bez obzira radi li se o vrhunskim sportašima ili amaterima.

Činjenica je da velik broj sportaša s obzirom na stečeno iskustvo želi ostati u sportu i nakon profesionalne karijere, a završetak studija Sportskog menadžmenta upravo im to i omogućava.

Studij se izvodi kao:

preddiplomski studij koji traje tri godine i po njegovom završetku stječe se 180 ECTS - a i naziv stručni prvostupnik sportskog menadžmenta (bacc. oec.)

specijalistički diplomski (master) stručni studij traje dvije godine i po završetku se stječe 120 ECTS - a i naziv stručni/a specijalist/ica sportskog menadžmenta (ekvivalent magisteriju, a odnosi se na one koji već imaju završeni studij).

S ponosom ističemo da se među našim studentima nalaze neka od najpoznatijih imena hrvatskog sporta poput Lucije i Ane Zaninović, Martina Sinkovića, Ivane Brkljačić, Marija Možnika, Sandre Paović, Tine Mihelić, Igora Štimca i mnogih drugih. Želja nam je da među našim studentima nađu mjesta i ostali kategorizirani sportaši, oni koji su još uvijek aktivni, ali i oni koji su završili svoju sportsku karijeru i koji dosad u Hrvatskoj nisu mogli postići odgovarajuće visokostručno obrazovanje iz sportskog menadžmenta.

Na temelju Sporazuma o suradnji Visoke škole Aspira i Hrvatske udruge „Nogometni sindikat“, sportašima i članovima udruge, Visoka škola kroz projekt stipendiranja studenata omogućava studiranje uz 50% nižu školarinu.

Studij se može upisati kao redovni i izvanredni. Izvanredni studij ustrojen je tako da je nastava prilagođena aktivnim sportašima koji zbog svojih obveza nisu u mogućnosti redovito studirati (nastava se odvija on line, svi materijali za učenje su dostupni na Merlin sustavu za e-učenje, a nastavnici su dostupni za sve informacije putem on line konzultacija).

Želimo naglasiti i da zasad još uvijek postoji mogućnost upisa bez državne mature.

 

Više informacija možete pronaći na našim internetskim stranicama www.aspira.hr, kontaktirati nas na T. 021 382 802, M. 099 333 2009, F: 021 382 805) ili nas posjetite osobno na adresi Domovinskog rata 65, 21000 Split.

Srdačno Vas pozdravljamo,

 

                                                                                                          Dekan

  

                                                                                              dr. sc. Marko Jelić prof.v.š.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.