Tražimo stopostotnu naplatu potraživanja igrača RNK Split

 

U predstečajnoj nagodbi, igrači RNK Split svrstani su u treću kategoriju vjerovnika čime im je klub obvezan platiti samo 30% iznosa koji im duguje. Zahtijevamo da se potraživanja igrača namire u cijelosti jer se igrači u sudskoj praksi već odavno tretiraju radnicima neovisno o činjenici da u Hrvatskoj imaju status samostalnih djelatnika, koji su na sva neisplaćena primanja morali platiti doprinose i sva druga potraživanja državi.

Iz tog razloga smo uputili Trgovačkom sudu u Splitu stajalište kojim smatramo da nogometaši moraju biti uvršteni u posebnu skupinu vjerovnika te da im se priznaju u cijelosti (100%) njihova potraživanja.

Još jednom podsjećamo da su u predstečajnoj nagodbi u slučajevima HNK Cibalia i NK Osijek, igrači bili stavljeni u prvi red naplate čime su ostvarili sva svoja potraživanja, a isto to tražimo i u ovom predstečajnom postupku za igrače RNK Split. 

HUNS uputio Trgovačkom sudu u Splitu stajalište kojim smatra da nogometaši moraju biti uvršteni u posebnu skupinu vjerovnika te da im se priznaju u cijelosti (100%) njihova potraživanja. HUNS uputio Trgovačkom sudu u Splitu stajalište kojim smatra da nogometaši moraju biti uvršteni u posebnu skupinu vjerovnika te da im se priznaju u cijelosti (100%) njihova potraživanja.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.