Ako si profesionalni nogometaš u Hrvatskoj ili inozemstvu, redovnim članstvom u HUNS-u ostvaruješ niz pogodnosti koje možeš koristiti tokom cijele godine, za vrijeme i nakon nogometne karijere.

 

Benefiti redovnog članstva:

 

PRAVNA POMOĆ I SAVJETOVANJE

Raskidaš ugovor, potpisuješ novi, produžuješ postojeći ugovor ili imaš nedoumica u vezi pravnih pitanja/regulativa, HUNS-ov ekspertni pravni tim će ti pomoći da osiguraš svoja prava koja ti pripadaju, jer do sad smo uspješno dobili više od 200 sporova naših redovnih članova na domaćim i  međunarodnim arbitražnim sudovima (HNS, FIFA DRC, CAS)

Kontakt: administrator@huns.hr i +385912222232

 

UZV SRCA

Svjedoci smo brojnih nesretnih slučajeva s tragičnim posljedicama zatajenja srca/srčanog zastoja nogometaša diljem svijeta. HUNS je odlučio investirati u zdravlje svojih članovima i svim redovnim članovima osiguran je besplatan ultrazvuk srca u Poliklinici Life.

Ultrazvukom srca štitiš svoje zdravlje ali i život.

Kontakt: tajnistvo@huns.hr i 385912018400

 

OBRAZOVANJE

HUNS je od svojih samih početaka stavio veliki naglasak na obrazovanje nogometaša osiguravši sredstva za obrazovanje svojih članova. Karijera profesionalnog nogometaša je kratka i stoga je vrlo važno planirati drugu karijeru nakon nogometne.

U suradnji s Visokom školom Aspira, svi redovni članovi HUNS-a ostvaruju popust od 50% na školarinu na izvanrednim smjerovima sportski menadžment i međunarodni menadžment u hotelijerstvu i  turizmu.

Više od 50 članova HUNS-a iskoristilo je pogodnosti redovnog članstva i upisalo neki od studija, stoga mislite na vrijeme i investirajte u svoju drugu karijeru.

Kontakt: administrator@huns.hr i +385912222232

 

KAMP ZA PROFESIONALNE IGRAČE BEZ UGOVORA

HUNS jednom godišnje u mjesecu lipnju organizira Kamp za igrače bez ugovora. To je jedinstven Kamp na kojem profesionalni nogometaši bez ugovora treniraju 10 dana, igraju dvije prijateljske utakmice protiv prvoligaša, te im je osiguran smještaj, sportska prehrana i oprema.

Kamp je odličan poligon za pripremiti se za novi angažman, trenirati s momčadi kao i individualan pristup od strane trenera za vrijeme trajanja Kampa.

Svi redovni članovi imaju pravo učešća na Kampu.

Kontakt: administrator@huns.hr i +385912222232

 

FOOTBALL MANIA

Football Mania je prva specijalizirana trgovina nogometnom opremom u Hrvatskoj. Uz premijernu prodaju nogometne opreme, u ponudi je obuća za sve vrste terena, sportska odjeća, replike dresova najpoznatijih nogometnih klubova i reprezentacija, lopte i druga oprema za sve vrste zaljubljenika u nogomet – od profesionalaca do navijača i amaterskih nogometaša.

Svi redovni članovi HUNS-a ostvaruju 20% popusta na sav asortiman u specijaliziranoj nogometnoj trgovini Football Mania.

Kontakt: administrator@huns.hr i +385912222232

 

 

MAGNETSKA REZONANCA

Ozljede nogometaša sastavni su dio nogometne karijere, i stoga je vrlo bitno imati brzu, kvalitetnu i efikasnu dijagnostiku ozljede.

Svi redovni članovi HUNS-a imaju mogućnost korištenja usluge magnetske rezonance u Specijalnoj bolnici S. Katarina uz popust od 20%.

Kontakt: administrator@huns.hr i +385912222232

 

 

Članarina

IBAN račun Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" za uplatu članarine:

HR50 2340 0091 1104 68424 (Privredna banka Zagreb d.d.)

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.