Nakon uspješnog prošlogodišnjeg početka u Zagrebu, Sport Fest ove godine seli na morsku lokaciju u Poreč i predstavlja još moderniji koncept. Organizatori ističu tri glavne komponente manifestacije - zabava, sajam i konferencija. Sve to se može pronaći u razdoblju od 12. do 14. listopada na najvećem regionalnom sajmu sporta u Poreču.

Novi koncept Sport Festa dolazi u bogatijem i atraktivnijem izdanju, a izvršni direktor projekta Alan Balen na konferenciji za medije održanoj krajem travnja u Zagrebu istaknuo je: „Vjerujem da će Sport Fest 2018. preskočiti letvicu visoko postavljenih standarda organizacije od prošle godine. Promjenom lokacije želimo širiti našu sportsku priču, a naš će uigrani tim i ove godine uložiti silnu energiju kako bi i ovogodišnji događaj bio na najvišoj mogućoj razini." Sajamski dio Sport Festa kao i konferencija održat će se unutar sportske dvorane Žatika, dok će avanturistički sportovi biti predstavljeni oko same dvorane.

Manifestacija kojoj je glavni cilj objediniti strast prema sportu i zdravi način života, ove godine stavlja poseban naglasak na sportsku konferenciju. Uz prezentacijski dio, održat će se dvodnevna sportska konferencija s glavnom temom sportskog menadžmenta, koja će okupiti 20 govornika s bogatim iskustvom iz raznih sportskih grana poput Ivice Kostelića, Miroslava Ćire Blaževića, Željka Vele i mnogih drugih. 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.