Ovo ljeto upisali smo petu generaciju studenata na UCN online studij u Danskoj. Riječ je o studiju na engleskom jeziku, namijenjenom isključivo profesionalnim sportašima u trajanju tri i pol godine. Iz godine u godinu konkurencija je sve veća, a od ove su znatno postroženi i uvjeti za upis na studij što podrazumijeva maksimalno 30 mjesta za profesionalne sportaše iz cijeloga svijeta. Uz to, cijena upisa sada iznosi 600 eura umjesto dosadašnjih 300, no ako student uspješno završi prvui semestar, vraća mu se 300 eura.

S ponosom možemo reći da su iz Hrvatske ove godine pravo upisa ostvarili:

Kristijan Bistrović

Hrvoje Ćubić

Marko Perković

Dominik Radić i

Ante Solomun.

 
Kristijan Bistrović

„Prije svega u potpunosti sam bio posvećen nogometu od svoje desete, dvanaeste godine, ali škola pritom nikad nije trpjela i oduvijek sam htio završiti neki fakultet i steći diplomu. Uz mnoštvo obaveza koje imam, UCN mi je bio odličan izbor jer ispite mogu rješavati online iz bilo kojeg dijela svijeta pa sam se tako i odlučio za taj studij!“

 

Želiš li i ti već sada misliti na svoju budućnost i drugu karijeru?

Ako je tvoj odgovor da, kontaktiraj nas na: administrator@huns.hr ili +385 91 2222 232 i saznaj iz prve ruke što je sve potrebno kako bi to i ostvario.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.