Iznimna nam je čast i zadovoljstvo da se nogometaši i ini profesionalni sportaši žele obrazovati te ulagati u sebe i svoje znanje.Sportaši koji su se ove godine preko Nogometnog sindikata upisali na UCN Sveučilište u Danskoj su:
 

Ivan Herceg

Vedran Jugović

Mislav Leko

Aljoša Vojnović

Filip Dangubić

Andrej Šimunec

Zvonimir Mikulić

Mario Carević i

Zoran Arsenić.

 

Sljedeći upisi započinju već 1. veljače i traju do ožujka 2018. Kako biste aplicirali, potrebno je biti redovnim članom Sindikata, platiti članarinu za tekuću godinu, uplatiti članarinu FIFPro-u za sve tri godine studija u iznosu od 300 eura, a zatim poslati svoju e-mail adresu na: administrator@huns.hr te očekivati daljnje upute.

Osim što omogućujemo povoljnije uvjete studiranja preko UCN online studija, tako i u Hrvatskoj naši članovi ostvaruju pravo na jeftinije školovanje na Visokoj školi ASPIRA.

Trenutno ondje studiraju:


Krešimir Kelez

Tomislav Ivičić

Marko Ristovski i

Zvonimir Milić
 

Želimo im puno uspjeha u daljnjem školovanju.

A i druge profesionalne nogometaše, kao i ostale profesionalne sportaše potičemo da već sada brinu o svojoj drugoj karijeri, onoj nakon umirovljenja. Ne želimo da se osjećaju izgubljeno, već da se obrazuju i ulažu u sebe. Mnogi sportaši nakon umirovljenja, koje je često u ranim tridesetima, ne znaju što bi sa sobom, čime se baviti nakon sportske karijere, a često zbog nezavršenog formalnog obrazovanja ne znaju u čemu su dobri pa zbog manjka samopouzdanja imaju problem odrediti se u kojem smjeru treba ići njihova druga karijera.
 


Na UCN online studiju možeš studirati neovisno gdje se trenutno nalaziš ili igraš. Fakultetsko obrazovanje možeš steći iz udobnosti hotelske sobe, svog doma ili klupske prostorije jer smo za tebe omogućili virtualnu učionicu diljem svijeta.  


 

Želiš li i ti već sada misliti na svoju budućnost i drugu karijeru?

Javi nam se na: administrator@huns.hr  +385 1 4622 225 ili +385 91 2222 232 i saznaj iz prve ruke što je sve potrebno kako bi to i ostvario.


 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.