U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine, u prostorijama Hrvatske udruge "Nogometni sindikat", održana je Izborna skupština i sastanak kapetana Prve hrvatske nogometne lige.  

Skupštinu je uvodnim govorom otvorio predsjednik Dario Šimić, a potom je glavni tajnik Mario Jurić preuzeo riječ i izvijestio prisutne o radu i projektima HUNS-a.

"Nogometni sindikat" i ove godine organizirao je svoja dva najvažnija projekta, šestu po redu dodjelu nagrade Trofej Nogometaš te Kamp za profesionalne nogometaše bez ugovora.

Također, glavni tajnik je istaknuo kako je HUNS zastupao igrače u preko 200 sporova, a svojim članovima omogućava besplatnu pravnu pomoć. 

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" omogućila je i svim hrvatskim profesionalnim sportašima mogućnost onlinestudija na FIFPro Online Academy (University College of Northern Denmark - Sports Management), pa je tako dosad upisano 29 članova HUNS-a na UCN studij. 

Izašao je i 15. broj Časopisa Nogometaš, glasilo Hrvatske udruge "Nogometni sindikat", a izneseni su i planovi za nadolazeću godinu, a jedan od najvažnijih je projekt "ultrazvuk srca" koji se želi realizirati zbog sve učestalijih tragičnih smrti nogometaša uzrokovanih srčanim bolestima. 

 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.