Dario Šimić imenovan za člana Komisije za profesionalni nogomet

   

Dana 20. prosinca Dario Šimić, predsjednik Hrvatske udruge „Nogometni sindikat“ imenovan je za člana Komisije za profesionalni nogomet odlukom Izvršnog odbora HNS-a na njegovoj redovnoj sjednici. 

Podsjetimo, predsjednik Šimić je već otprije član Skupštine HNS-a u ulozi predstavnika svih igrača, stoga ovaj korak smatramo logičnim slijedom u daljnjoj suradnji između krovne nogometne organizacije i Nogometnog sindikata u Hrvatskoj. 

Također, kako bismo bili produktivniji u realizaciji ciljeva za koje Nogometni sindikat smatra da moraju biti ostvareni u što skorije vrijeme, držimo da će ovaj korak doprinijeti svojevrsnoj i bitnoj heterogenosti, kako u predlaganju, tako i u donošenju odluka o važnim i nužnim promjenama u korist svakog hrvatskog igrača.

“U svojim ranijim istupima isticali smo kako će Nogometni sindikat uvijek biti za stolom, predlagati i nuditi rješenja. Stoga od komisije, čiji sam član, očekujem rješenja i zaključke koji će donijeti boljitak hrvatskom nogometu. Moram istaknuti da mi je još jednom ukazana čast da služim hrvatskom nogometu, a to ne mogu odbiti.“, izjavio je Dario.

I naposljetku, predsjednik Šimić će članstvo u Komisiji obnašati volonterski, a sve u svrhu ostvarenja dijaloga, gledajući prije svega i iznad svega u budućnost hrvatskog nogometa, koji već duže vremena proživljava egzistencijalističke probleme različite prirode. 

Vjerujemo da će se konačno dogoditi potrebne korijenite promjene u pojedinim nogometnim segmentima.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.