Osnovana je UEFA akademija - novi dom Uefinih obrazovnih programa!

Nedavno je osnovana UEFA akademija- novi dom Uefinih obrazovnih programa, kojoj je cilj biti središte najboljih inicijativa za obrazovanje sportskih profesionalaca i organizacija.

Namjera nove akadamije je bila, da bez obzira u kojoj je fazi svoje karijere, svatko tko radi u nogometu može razvijati svoje sposobnosti i stjecati znanja koja su mu potrebna za unapređenje nogometa.

U sklopu projekta nalaze se menadžerski programi, specijalistički programi (edukacija za pravnike, liječnike itd.), tečajevi za igrače, inicijative za razmjenu znanja te posebni programi.

Od edukativnih programa, izdvajamo tri koja su namijenjena nogometaši(ca)ma i bivšim nogometaši(ca)ma: 

1. UEFA Executive Master for International Players (UEFA MIP) - za bivše profesionalne nogometaše, futsal igrače, nogometne suce i trenere s međunarodnom karijerom (prijave su do 31. svibnja 2019., a program započinje u listopadu). Program se plaća, a postoji i mogućnost ostvarivanja stipendije. 

2. UEFA For Players - mobilna aplikacija za nogometaše, futsal igrače (predavanja i seminari za informiranje, jačanje karijere).

3. UEFA Financial Management Training (UEFA FMT) - online platforma za podučavanje nogometaša, futsal igrača o financijskom menadžmentu.

Edukacija putem UEFA-ine akademije bit će dostupna i članovima regionalnih saveza, klubova te udruga igrača, a na zasebnoj internetskoj stranici, https://uefaacademy.com, možete potražiti UEFA-ine kataloge i saznati više o svim obrazovnim programima te inicijativama za razmjenu znanja na jednom mjestu. 

 

 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.