Izuzetno nas raduje kad se nogometaši i drugi sportaši žele obrazovati te ulagati u sebe i svoje znanje. Tako, s ponosom možemo reći da smo ovo ljeto upisali i šestu generaciju studenata na UCN online studij u Danskoj - iz Hrvatske ove godine pravo upisa ostvarili su Kruno Bašić i Martina Fileš. 

Želimo istaknuti i kako su nedavno još tri člana HUNS-a i već aktualna studenta na UCN-u, Aljoša Vojnović, Mislav Leko i Fabjan Tomić, uspješno završila drugu godinu studija i upisala završni program studija, odnosno specijalizaciju Sportskog menadžmenta u trajanju od godinu i pol (Top Up program). 

U nastavku donosimo nekoliko ključnih informacija o UCN studiju za sve one koji su zainteresirani i mogu odgovarati uvjetima upisa: online studij ukupno traje tri i pol godine, a studijski programi koje profesionalni sportaši (ne samo nogometaši) mogu upisati su: Service, hospitality and tourism management (u trajanju od dvije godine) te Sports management (u trajanju od godinu i pol).

Da biste aplicirali za upis važno je napredno poznavanje engleskog jezika, s obzirom da se studij održava isključivo na engleskom jeziku, kao i sva komunikacija s profesorima, mentorima. Ukupna školarina za UCN iznosi 600 eura, s tim da će svakom igraču (ili sportašu), pod uvjetom da uspješno položi prvi semestar, biti vraćeno 300 eura. Tako se nastoji privući samo uistinu motivirane kandidate, posebno zbog ograničenog broja mjesta.

Ako i vi razmišljate o obrazovanju i boljoj budućnosti, zanima vas ova tematika i online studiranje, slobodno kontaktirajte odgovornu osobu u Nogometnom sindikatu, koja je na raspolaganju svim sadašnjim, kao i budućim studentima s korisnim informacijama i savjetima. Za sva pitanja i nejasnoće, kontaktirati nas možete putem elektronske pošte na: administrator@huns.hr.

 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.