Ove godine HUNS je osmi put zaredom organizirao glasanje u svim klubovima Hrvatski Telekom Prve lige, a igrači i treneri mogli su birati najbolju momčad te najbolje pojedince u sezoni na izmaku.

Otkazivanjem najprestižnijeg svjetskog izbora najboljih nogometaša svijeta od strane FIFA-e, HUNS je u ovim zahtjevnim vremenima odlučio nastaviti svoju tradiciju i promovirati domaći nogomet, klubove, trenere i igrače.

Bez obzira na trenutnu nepovoljnu situaciju s koronavirusom, predstavnici HUNS-a Olivera Peroli Žodan, Mario Jurić i Sandro Šoronda su uz puno truda uspješno organizirali i proveli glasanje, prilikom kojeg su svi poštovali epidemiološke preporuke usklađene s Nacionalnim stožerom civilne zaštite jer nam je zaštita i zdravlje igrača, kao i članova stručnih stožera bila na prvom mjestu.

 Zaposlenici HUNS-a redom su posjetili: NK Varaždin, NK Slaven Belupo, NK Lokomotiva Zagreb, NK Inter Zaprešić, NK Osijek, HNK Gorica, NK Istra 1961, HNK Hajduk Split, NK Rijeka i GNK Dinamo Zagreb.

Atmosfera među igračima i trenerima je bila na visokom nivou i svi s nestrpljenjem i neizvjesnošću očekuju proglašenje ovogodišnjih laureata. Zbog sigurnosnih razloga glasanje nismo mogli provesti u futsal klubovima i klubovima ženskog nogometa, ali to ne znači da su kategorije ugašene, već da su odgođene za iduću godinu.

Hoće li Luka Modrić osmi put zaredom biti najbolji igrač Hrvatske, tko je najbolji igrač HT Prve lige, a tko najbolji vratar Hrvatske, saznat ćemo uskoro nakon prebrojavanja glasova.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.