Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" ima nova tri studenta na danskom sveučilištu UCN:

Lucija Humel (rukomet)
Karlo Težak (nogomet)
Tino Hanžić (odbojka)

Lucija Humel: "Od UCN-a očekujem olakšano školovanje u smislu da se slaže sa svim mojim treninzima i utakmicama, tj. da me sport ne ometa u školovanju i da paralelno napredujem. Zadovoljna sam upisom jer se neću morati brinuti toliko o usklađivanju sporta i školovanja, kao u srednjoj školi. Svakom sportašu koji se želi profesionalno baviti sportom i školovati bih svakako savjetovala jer je to idealna prilika koju nudi HUNS."

Karlo Težak: "Zadovoljan sam upisom na UCN, očekujem dobru naobrazbu i program prilagođen profesionalnim sportašima. I nadam se da će više sportaša odlučiti upisati taj studij jer nudi nastavak u sportu nakon igračke karijere."

Tino Hanžić: "Najprije bih se htio zahvaliti HUNS-u koji mi je u ovom cjelokupnom procesu puno pomogao! Veliko mi je zadovoljstvo biti student UCN-a, ponajviše zato što daju pozornost, naravno, i samo znanje, nama sportašima. Ako ste i sami sportaš koji je zbog sportskih obaveza u nemogućnosti odlaska na fakultet, ovaj izbor je savršen za vas. Način na koji se uči gradivo (online nastava) savršeno ulazi u susret svakodnevnim obavezama.
Još jednom veliko hvala ekipi iz HUNS-a na odličnoj prilici u novim dokazivanjima i izvan sportskih terena!

I ove godine HUNS je omogućio profesionalnim sportašima u Hrvatskoj online studij te smo tako došli do ukupnog broja od 34 studenta, tj. sportaša koji su iskoristili ovu priliku od 2013. godine.

Pozivamo sve profesionalne sportaše u Hrvatskoj da iskoriste jedinstvenu priliku (školarina za sve tri i pol godine iznosi 600 eura), studiraju na danskom sveučilištu UCN i uspješno nastave svoju drugu karijeru nakon igračke.

Za više informacija javite nam se e-mailom na administrator@huns.hr.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.