TROFEJ NOGOMETAŠ 2021.

 

Hrvatska udruga „Nogometni sindikat“ ove je godine deveti put zaredom organizirala glasanje igrača i trenera HT Prve lige za nagradu Trofej Nogometaš. 
Trofej Nogometaš predstavlja prestižan izbor najboljih nogometnih pojedinaca, a nagrade se dodjeljuju temeljem glasova igrača i trenera Prve HNL čime predstavljaju relevantnu ocjenu struke i iz toga razloga imaju posebnu vrijednost i značenje. 
Usprkos ovim zahtjevnim pandemijskim vremenima odlučili smo nastaviti dugogodišnju tradiciju i promovirati hrvatski nogomet, igrače i trenere te klubove. HUNS je uz puno truda uspješno organizirao i proveo glasanje, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite jer nam je zaštita i zdravlje igrača, kao i članova stručnih stožera bila na prvom mjestu.
Zaposlenici HUNS-a Mario Jurić, Ivica Landeka, Olivera Peroli Žodan i Sandro Šoronda redom su posjetili: NK Varaždin, NK Istra 1961, NK Lokomotiva Zagreb, HNK Šibenik, HNK Hajduk Split, NK Slaven Belupo, HNK Rijeka, HNK Gorica, NK Osijek i GNK Dinamo Zagreb.

HUNS je oduvijek htio kreirati jedinstveni i prestižni događaj koji okuplja relevantne aktere hrvatskog nogometa i sporta uopće, a kojim se odaje priznanje svemu dobrome i pozitivnome u protekloj sezoni. Vjerujemo da smo u tome i uspjeli jer se ova nagrada potvrdila ne samo među igračima i trenerima, već i u široj javnosti kao svojevrsni pečat završetku svake sezone. Trofej Nogometaš je projekt koji za cilj sve ove godine ima sačuvati integritet nogometa, predstaviti pozitivne uzore igračima i široj javnosti.  
Atmosfera među igračima i trenerima je bila na visokom nivou i iznimno nas veseli motiviranost i ozbiljnost igrača prilikom glasanja te se zahvaljujemo svim igračima, trenerima i klubovima na suradnji, svjetskom udruženju profesionalnih nogometaša (FIFPRO), Triglav osiguranju i medijskom partneru Sportskim novostima. 

 


 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.