Hrvatska udruga „Nogometni sindikat" nakon jednogodišnje pauze uzrokovane koronavirusom uspješno je organizirala Kamp za profesionalne igrače bez ugovora koji se uskoro bliži svome kraju u petak 2. srpnja kada će ekipa HUNS-a u prijateljskoj utakmici u Gospiću odmjeriti snage protiv prvoligaša NK Slaven Belupo.
20. 6. na stadionu NK Trešnjevka okupili su se profesionalni nogometaši bez ugovora koji svakodnevno treniraju pod trenerskim vodstvom Ivice Landeke. Ekipa HUNS-a 23. 6. na stadionu u Velikoj Gorici odigrala je prijateljsku utakmicu protiv prvoligaša HNK Gorica koji je ujedno i slavio u ovoj utakmici.
Za vrijeme trajanja Kampa organizirane su dvije radionice s poslovnim mentorom Franom Mikuličićem na temu: Sportska psihologija i komunikacijsko-prezentacijske vještine u nogometu.
Uz trenera Ivicu Landeku, igrače su svakodnevno trenirali pomoćni trener Filip Čuljak, trener vratara Igor Štrok, kondicijski trener Domagoj Penava i team menadžer Sandro Šoronda.
Igračima je organizirana edukacija na kojoj su na svoje mobilne uređaje preuzeli anonimnu mobilnu aplikaciju Red Button, a koja će im u svakom trenutku moći poslužiti kao alat za prijavljivanje bilo kakvog načina i oblika namještanja utakmica. Olivera Peroli Žodan i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić upoznali su ih kako pravilno koristiti se ovom aplikacijom koju im omogućuje HUNS da u svakom trenutku budu zaštićeni ne samo oni već i članovi njihovih obitelji.
Svi sudionici Kampa obavili su pregled UZV-a srca u sklopu HUNS-ovog projekta "Čuvajmo športska srca".
Ovim putem svim sudionicima želimo puno uspjeha u pronalasku novog klupskog angažmana, a vjerujemo da im je ovaj Kamp omogućio da ostanu u vrhunskoj natjecateljskoj i fizičkoj formi.
HUNS se također zahvaljuje Triglav osiguranju i FIFPRO-u koji nas prate dugi niz godina.

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.