Predstavnici HUNS-a Olivera Peroli Žodan i Sandro Šoronda posjetili su sve klubove 1. HNLŽ-a i organizirali glasanje za najbolju igračicu 1. HNLŽ-a, nagrade koja je dio HUNS-ovog Trofeja Nogometaš.

Zbog prošlogodišnje nepovoljne situacije s pandemijom koronavirusa zbog koje nismo bili u mogućnosti organizirati glasanje za najbolju igračicu 1. HNLŽ-a, ove godine je HUNS uspješno organizirao glasanje u kojem su svi klubovi sudjelovali te tako nastavili tradiciju izbora najbolje nogometašice.

Atmosfera koja nas je pratila u svim klubovima bila je odlična, kao i motiviranost i ozbiljnost sudionica glasanja. Igračicama je bilo iznimno drago jer se nastavio ovaj prestižan izbor koji promovira ženski nogomet u Hrvatskoj.

Nakon prebrojanih svih glasova, pobjednica ovogodišnjeg izbora za najbolju igračicu 1. HNLŽ-a je Izabela Lojna, nogometašica ŽNK Osijek. Izabeli

čestitamo

na pobjedi te joj želimo uspjeh u nastavku karijere.

Olivera Peroli Žodan i Sandro Šoronda redom su posjetili: ŽNK Donat, ŽNK Agram, ŽNK Dinamo, ŽNK Rijeka, ŽNK Međimurje Čakovec, ŽNK Osijek, ŽNK Split i ŽNK Neretva.

Zahvaljujemo svim igračicama, trenerima i klubovima na suradnji, Svjetskom udruženju profesionalnih nogometaša (FIFPRO), Triglav osiguranju i medijskom partneru Sportskim novostima.

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.