Posljednjim treningom završili smo IX. Kamp za igrače bez ugovora. Ovogodišnje izdanje Kampa bilo je vrlo sadržajno i kvalitetno, odigrali smo dvije prijateljske utakmice protiv slovenskih prvoligaša NK Radomlje i NK Domžale gdje su igrači pružili odlične igre i pokazali svoje kvalitete.
Organizirano je nekoliko radionica s vrlo interesantnim i zanimljivim temama koje su aktualne i bitne za profesionalne nogometaše, poput financijske pismenosti  mentalnog zdravlja, pravne zaštite. Svi igrači bili su podvrgnuti UZV srca u sklopu HUNS-ove kampanje "Čuvajmo športska srca". Želimo se zahvaliti glavnom treneru Ivici Landeki, koji se svake godine odazove i na raspolaganju je igračima, nesebičnim zalaganjem i radom maksimalno želi pripremiti igrače da budu spremni za novi angažman. Također se ovim putem želimo zahvaliti članovima stručnog stožera, pomoćnom treneru Filipu Čuljku i treneru vratara Igoro Štroku koji su svakodnevno bili na raspolaganju i pomoći glavnom treneru.
Hvala Rehabilitaciji Nova i njihovom djelatniku Domagoju Penavi koji je bio zadužen za kondicijsku pripremu i fizikalnu terapiju nogometaša.
Ovim putem se želimo zahvaliti našoj krovnoj organizaciji FIFPRO-u na podršci, kao i team managerima Sandru Šorondi i Ivani Jukičić koji su ovaj projekt Kamp za igrače bez ugovora uspješno realizirali i koordinirali.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.