HUNS sudjelovao na 8. danu karijera Visoke škole Aspira

 

Zaposlenik HUNS-a Sandro Šoronda sudjelovao je na 8. danu karijera Visoke škole Aspira kao gost na panel diskusiji „S obrazovanjem možemo mnogo, ali s praksom možemo sve“ održanoj za studente sportskog menadžmenta.

Sandro Šoronda:“ Imao sam iznimnu sreću i privilegiju dolaskom u HUNS što je moju želju za daljnjim usavršavanjem i obrazovanjem prepoznao glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić koji mi je omogućio školovanje na danskom UCN-u i master od FC Barcelona, te bio podrška i mentor za vrijeme mog rada u HUNS-u gdje sam sva stečena znanja mogao primjenjivati u praksi, što mi je jako olakšalo studiranje. Studiranjem i radom u HUNS-u bio sam na raspolaganju svim našim studentima i onima koji su to željeli postati, i iznimno sam sretan što sam dio HUNS-ovog procesa u kojem smo velikom broju nogometaša omogućili dodatno obrazovanje, od kojeg će veliku korist u budućnosti imati klubovi i sportske organizacije u Hrvatskoj i inozemstvu.“

HUNS od svojih samih početaka ulaže veliki trud i sredstva kako bi se profesionalnim nogometašima osigurala karijera nakon nogometa.

Članovi HUNS-a od 2013. do 2021. godine mogli su studirati na danskom sveučilištu UCN, studij sportskog menadžmenta i marketinga na engleskom jeziku, a od 2015. svim članovi imaju mogućnost studiranja na Visokoj školi Aspira, studij Sportskog menadžmenta i studij Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu uz popust od 50% na školarinu.

Do sad je studiralo više od 60 članova HUNS-a na što smo iznimno ponosni i ovim putem pozivamo sve naše članove ali i one koji to žele postati da nas kontaktiraju i već sutra krenu ulagati u svoju drugu karijeru nakon što nogometna završi.

Kontakt

Email: administrator@huns.hr

Mob: 091 22222 32

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.