Priopćenje glavnog tajnika HUNS-a Marija Jurića 

Poštovani članovi,

Želio bih Vam se obratiti povodom odlaska predsjednika HUNS-a Darija Šimića. Dario je uz HUNS bio od samih početaka, njegovog osnutka, nesebično i iskreno, s velikom željom i entuzijazmom stavio se na raspolaganje HUNS-u, kako bi se unaprijedio status profesionalnih nogometaša.

Za vrijeme naših 13 godina zajedničkog rada imali smo odličnu suradnju, komunikaciju, nadopunjavali se i sve odluke donosili smo zajedno a sve za interes i dobrobit naših članova, ali i cjelokupne nogometne zajednice.

Dario je svojom reputacijom i iskustvom odigrao ključnu ulogu u ostvarivanju punopravnog članstva HUNS-a u svjetskom udruženju profesionalnih nogometaša (FIFPRO) i bio je inicijator i začetnik svih aktivnosti i projekata za vrijeme svog rada u HUNS-u, ostavivši veliki i neizbrisivi trag.

Hrvatska udruga „Nogometni sindikat“ nastavlja dalje sa svojim kontinuiranim i predanim radom, brojni projekti, procesi i aktivnosti koje smo započeli i koji su u nastajanju nastavljamo provoditi sa istim entuzijazmom i odgovornošću.

Dariju želim puno uspjeha u novim izazovima i zahvaljujem se na svemu što je učinio za HUNS.

Mario Jurić, glavni tajnik HUNS-a

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.