X. Kamp za profesionalne igrače bez ugovora

 

Hrvatska udruga Nogometni sindikat I ove je godine, u razdoblju od 16. do 26. lipnja, organizirala jubilarni deseti kamp za profesionalne nogometaše bez ugovora. Udruga na takav način pomaže igračima koji su imali profesionalni ugovor ili su članovi sindikata u potrazi za novim angažmanom. Treninzi su se održavali pod budnim okom glavnog trenera i vlasnika UEFA Pro licence, Ivice Landeke, a ove godine odvijali su se na igralištu Zlatko Cico Kranjčar u kompleksu Maksimira.

Na raspolaganju je igračima, osim glavnog bio i pomoćni trener, kondicijski trener, fizioterapeut te trener vratara. Igrači bez ugovora odigrali su i dvije utakmice. Prvu protiv Rijeke, u kojoj su bili poraženi 2:1, a drugu protiv Gorice. U njoj su nakon odlične igre slavili 2:1.

Svake godine kamp je sve bolji I bolji. Igrači su sve osvješteniji što ovdje mogu dobiti. Cilj kampa je da se igračima koji u ljetnom prijelaznom roku nemaju klub omogući kvalitetan trenažni proces I odigravanje utakmica. Nije isto trčati I samo kilometražu nabijati, ovdje skupa s momčadi imaju prave prvoligaške pripreme i utakmice. Imaju zaista vrhunske uvjete. Zahvalio bih se ovim putem GNK Dinamu, koji nam je omogućio treniranje na terenu Zlatko Cico Kranjčar - rekao je Mario Jurić.

 


 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.