Novosti

FIFPro World XI

FIFPro World XI

I ove godine Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" provodi glasovanje za najbolju momčad svijeta - FIFPro World XI! Ovo je već 5. godina u kojoj Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" provodi glasovanje za FIFPro World XI.

FIFPro pokreće pravni postupak protiv FIFA-inog transfernog sistema

FIFPro pokreće pravni postupak protiv FIFA-inog transfernog sistema

(Bruxelles) FIFPro je danas pokrenuo pravni postupak protiv FIFA-e, u obliku tužbe radi zaštite tržišnog natjecanja pred Glavnim direktoratom za tržišno natjecanje Europske komisije u Bruxellesu, osporavajući globalno tržište transfera kojim upravljaju FIFA-ina pravila kao antikonkurentno, neosnovano i protuzakonito.

Slaven Bilić - West Ham

Slaven Bilić - West Ham

Naš Slaven Bilić jučer je u gostima pobjedio trenutno vodeću momčad English Premier League, Manchester City rezultatom 2:1. Momčad Slavena Bilića, West Ham nalazi se na 2. mjestu English Premier League. Čestitamo našem Slavenu na odličnim igrama i rezultatima! Bravo Slavene i sretno u nastavku!

Svjetsko prvenstvo za beskućnike

Svjetsko prvenstvo za beskućnike

FIFPro, međunarodno udruženje profesionalnih nogometaša , čiji je član i Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" ove je godine partner svjetskog prvenstva za beskućnike koje će se održati u Amsterdamu

FIFPro Online Academy

FIFPro Online Academy

Šest članova Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" upisali su studij Sportskog menadžmenta na FIFPro Online Academy - University College of Northern Denmark za akademsku godinu 2015./2016.! Čestitamo Mateju Mlakiću, Filipu Boraku, Dini Kresingeru, Tomislavu Prekratiću, Morisu Kuhti i Mati Dragičeviću te im želimo puno uspjeha tijekom studiranja!

Ne! Namještanju utakmica

Ne! Namještanju utakmica

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" snimila je edukativni video "Ne! Namještanju utakmica" čija je tema prevencija i edukacija o štetnosti namještanja nogometnih utakmica

Nogometni Oscar 2015.

Nogometni Oscar 2015.

Sinoć je u Kristalnoj dvorani Hotela Westin svečano organizirana treća po redu dodjela nagrada "Nogometni Oscar" u organizaciji Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" i Sportskih Novosti uz izravan prijenos na Drugom programu HRT-a.

FIFPro Online Academy 2015

FIFPro Online Academy 2015

Obavještavamo sve zainteresirane nogometaše, sportaše i naše članove da su upisi za FIFPro Online Academy - Sports Management u tijeku. Rok za prijave je 10. lipnja 2015.

Priopćenje za javnost

Priopćenje za javnost

Priopćenje za javnost Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" povodom sinoćnje utakmice u Koprivnici između NK Slaven Belupo i NK Zadar

Nogometni Oscar 2015.

Nogometni Oscar 2015.

Glasovi su prebrojani, statue Nogometniog Oscara su stigle. Svečana dodjela nagrada i gala večer "Nogometni Oscar" održat će se 04. lipnja 2015. u Kristalnoj dvorani hotela Westin, s početkom u 19 sati uz izravni prijenos na Drugom programu HRT-a.

Nogometne njuške - GNK Dinamo Zagreb

Nogometne njuške - GNK Dinamo Zagreb

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače GNK Dinamo Zagreb o problematici napuštenih pasa te njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu i predstavili prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se GNK Dinamo Zagreb na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila GNK Dinamo Zagreb

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila GNK Dinamo Zagreb

Predsjednik HUNS-a Dario Šimić i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestili su igrače GNK Dinamo Zagreb o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama. Provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se GNK Dinamo Zagreb na gostoprimstvu i suradnji.

Nogometne njuške - NK Istra 1961

Nogometne njuške - NK Istra 1961

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače NK Istra 1961 o problematici napuštenih pasa te njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu i predstavili prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se NK Istra 1961 na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila NK Istra 1961

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila NK Istra 1961

Glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestio je igrače NK Istra 1961 o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama, provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se NK Istra 1961 na gostoprimstvu i suradnji.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila HNK Rijeka

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila HNK Rijeka

Predsjednik HUNS-a Dario Šimić i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestili su igrače HNK Rijeka o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama, provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se HNK Rijeka na gostoprimstvu i suradnji.

Nogometne njuške - HNK Rijeka

Nogometne njuške - HNK Rijeka

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače HNK Rijeka o problematici napuštenih pasa, njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu. Predstavili su i prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se HNK Rijeka na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Nogometne njuške - RNK Split

Nogometne njuške - RNK Split

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače RNK Split o problematici napuštenih pasa, njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu. Predstavili su i prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se RNK Split na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila RNK Split

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila RNK Split

Predsjednik HUNS-a Dario Šimić i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestili su igrače RNK Split o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama, provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se RNK Split na gostoprimstvu i suradnji.

Nogometne njuške - HNK Hajduk Split

Nogometne njuške - HNK Hajduk Split

Hrvatska udruga Nogometni sindikat i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje " Nogometne njuške " u kojem su upoznali igrače HNK Hajduk Split o problematici napuštenih pasa te njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu, te predstavili prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se HNK Hajduk Split na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila HNK Hajduk Split

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila HNK Hajduk Split

Predsjednik HUNS-a Dario Šimić i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestili su igrače HNK Hajduk Split o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama, provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se HNK Hajduk Split na gostoprimstvu i suradnji.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.