Novosti

NOGOMETAŠI U EDUKATIVNOJ KAMPANJI "IGRAMO ZA ŽIVOT! IGRAMO ZA NJIH!"

NOGOMETAŠI U EDUKATIVNOJ KAMPANJI "IGRAMO ZA ŽIVOT! IGRAMO ZA NJIH!"

"IGRAMO ZA ŽIVOT! IGRAMO ZA NJIH!" naziv je edukativno-humanitarne kampanje koju povodom međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke pokreću Hrvatska udruga "Nogometni sindikat", Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU“, MAXtv Prva liga i partner kampanje KAUFLAND Hrvatska.

Kako se učlaniti

Kako se učlaniti

Preuzmite pristupnicu koju je potrebno ispuniti i poslati na našu adresu

Još jedan propust vezan uz licenciranje klubova

Još jedan propust vezan uz licenciranje klubova

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" ovim obraćanjem javnosti reagira na još jedan propust vezan uz licenciranje klubova, konkretno NK Osijek. Prije svega napominjemo da naš cilj nije oduzimanje licence NK Osijek, nego poštivanje i primjena pravila koja moraju biti jednaka za sve.

Održana konferencija za istočnu Europu u Solunu

Održana konferencija za istočnu Europu u Solunu

Dana 8. i 9. srpnja u Solunu je održana konferencija za istočnu Europu pod pokroviteljstvom FIFPro-a. Hrvatsku udrugu "Nogometni Sindikat" su predstavljali predsjednik udruge Dario Šimić i glavni tajnik Mario Jurić.

PRVI HRVATSKI SPORTSKI SINDIKAT  - UDRUGA 'NOGOMETNI SINDIKAT'

PRVI HRVATSKI SPORTSKI SINDIKAT - UDRUGA 'NOGOMETNI SINDIKAT'

U Zagrebu je predstavljen prvi sportski sindikat. Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" osnovana je s ciljem promicanja, razvitka i unaprjeđenja statusa igrača i drugih sudionika u hrvatskom nogometu, čije djelovanje će biti usmjereno između ostalog na zaštitu i zastupanje prava i interesa članova.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.