Novosti

FIFPro Online Academy 2015

FIFPro Online Academy 2015

Obavještavamo sve zainteresirane nogometaše, sportaše i naše članove da su upisi za FIFPro Online Academy - Sports Management u tijeku. Rok za prijave je 10. lipnja 2015.

Priopćenje za javnost

Priopćenje za javnost

Priopćenje za javnost Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" povodom sinoćnje utakmice u Koprivnici između NK Slaven Belupo i NK Zadar

Nogometni Oscar 2015.

Nogometni Oscar 2015.

Glasovi su prebrojani, statue Nogometniog Oscara su stigle. Svečana dodjela nagrada i gala večer "Nogometni Oscar" održat će se 04. lipnja 2015. u Kristalnoj dvorani hotela Westin, s početkom u 19 sati uz izravni prijenos na Drugom programu HRT-a.

Nogometne njuške - GNK Dinamo Zagreb

Nogometne njuške - GNK Dinamo Zagreb

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače GNK Dinamo Zagreb o problematici napuštenih pasa te njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu i predstavili prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se GNK Dinamo Zagreb na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila GNK Dinamo Zagreb

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila GNK Dinamo Zagreb

Predsjednik HUNS-a Dario Šimić i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestili su igrače GNK Dinamo Zagreb o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama. Provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se GNK Dinamo Zagreb na gostoprimstvu i suradnji.

Nogometne njuške - NK Istra 1961

Nogometne njuške - NK Istra 1961

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače NK Istra 1961 o problematici napuštenih pasa te njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu i predstavili prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se NK Istra 1961 na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila NK Istra 1961

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila NK Istra 1961

Glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestio je igrače NK Istra 1961 o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama, provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se NK Istra 1961 na gostoprimstvu i suradnji.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila HNK Rijeka

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila HNK Rijeka

Predsjednik HUNS-a Dario Šimić i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestili su igrače HNK Rijeka o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama, provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se HNK Rijeka na gostoprimstvu i suradnji.

Nogometne njuške - HNK Rijeka

Nogometne njuške - HNK Rijeka

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače HNK Rijeka o problematici napuštenih pasa, njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu. Predstavili su i prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se HNK Rijeka na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Nogometne njuške - RNK Split

Nogometne njuške - RNK Split

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače RNK Split o problematici napuštenih pasa, njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu. Predstavili su i prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se RNK Split na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila RNK Split

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila RNK Split

Predsjednik HUNS-a Dario Šimić i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestili su igrače RNK Split o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama, provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se RNK Split na gostoprimstvu i suradnji.

Nogometne njuške - HNK Hajduk Split

Nogometne njuške - HNK Hajduk Split

Hrvatska udruga Nogometni sindikat i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje " Nogometne njuške " u kojem su upoznali igrače HNK Hajduk Split o problematici napuštenih pasa te njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu, te predstavili prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se HNK Hajduk Split na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila HNK Hajduk Split

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila HNK Hajduk Split

Predsjednik HUNS-a Dario Šimić i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestili su igrače HNK Hajduk Split o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama, provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se HNK Hajduk Split na gostoprimstvu i suradnji.

Nogometne njuške - NK Osijek

Nogometne njuške - NK Osijek

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače NK Osijek o problematici napuštenih pasa, njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu. Predstavili su i prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se NK Osijek na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila NK Osijek

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" posjetila NK Osijek

Predsjednik HUNS-a Dario Šimić i glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić izvijestili su igrače NK Osijek o radu i djelovanju HUNS-a, budućim akcijama i kampanjama, provedeno je glasovanje za Nogometni Oscar, prezentirane su kampanje Don't fix it i Nogometne njuške. Zahvaljujemo se NK Osijek na gostoprimstvu i suradnji.

Nogometne njuške - NK Lokomotiva

Nogometne njuške - NK Lokomotiva

Jerko Leko, igrač NK Lokomotiva i njegovi suigrači podržali su akciju "Nogometne njuške". Zahvalili bismo se Leki i NK Lokomotiva na suradnji i gostoprimstvu.

Nogometne njuške - NK Zagreb

Nogometne njuške - NK Zagreb

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače NK Zagreb o problematici napuštenih pasa, njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu. Predstavili su i prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se igračima NK Zagreb na gostoprimstvu i sudjelovanju.

Nogometne njuške - NK Slaven Belupo

Nogometne njuške - NK Slaven Belupo

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo proveli su edukativno predavanje u sklopu kampanje "Nogometne njuške" u kojem su upoznali igrače NK Slaven Belupo o problematici napuštenih pasa, njihovom udomljavanju, odgovornom vlasništvu. Predstavili su i prvu ''Pseću olimpijadu'' u Hrvatskoj za udomljene pse. Zahvaljujemo se igračima NK Slaven Belupu na sudjelovanju.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.