Novosti

FIFPro World XI

FIFPro World XI

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" i ove je godine provela glasovanje za FIFPro World XI - glasovanje za najbolju momčad svijeta za 2015. godinu. U sklopu glasovanja sudjelovale su sve ekipe 1. i 2. HNL te je glasovalo ukupno 368 igrača. Ovim putem se želimo zahvaliti svim igračima i klubovima koji su glasovali. Hrvatska udruga "Nogometni sindikat"

Sebastian Ariosa

Sebastian Ariosa

Donosimo vam priču o igraču Sebastianu Ariosi, urugvajskom igraču koji je obolio od raka zbog čega ga je njegov klub Olimpia (Paragvaj) suspendirao i prestao mu isplaćivati plaće.

Obilježen Dan darivatelja krvi

Obilježen Dan darivatelja krvi

HUNS je podržao akciju dobrovoljnog darivanja krvi, a glavni tajnik HUNS-a Mario Jurić dobrovoljno je darovao krv povodom Dana darivatelja krvi

Pozivamo Vas na Dan darivatelja krvi

Pozivamo Vas na Dan darivatelja krvi

Pozivamo vas za sudjelovanje na obilježavanju Dana darivatelja krvi, a koje će se održati 26. listopada 2015. godine u 17 sati, u prostorijama Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, u Petrovoj 3.

FIFPro World XI

FIFPro World XI

I ove godine Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" provodi glasovanje za najbolju momčad svijeta - FIFPro World XI! Ovo je već 5. godina u kojoj Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" provodi glasovanje za FIFPro World XI.

Preminuo Božo Bakota

Preminuo Božo Bakota

Bivši jugoslavenski nogometni reprezentativac i igrač NK Zagreb Božo Bakota preminuo je u četvrtak u Ludbregu četiri dana uoči 65. rođendana, objavio je njegov bivši klub Sturm.. U dresu zagrebačkih bijelih odigrao je 195 utakmica i postigao 53 pogotka.

Preminuo Dragan Holcer

Preminuo Dragan Holcer

Večeras je nakon duge i teške bolesti preminuo još jedan velikan hajdukove povijesti Dragan Holcer Za Hajduk je nastupio u 419 utakmica i postigao 9 zgoditaka.

FIFPro pokreće pravni postupak protiv FIFA-inog transfernog sistema

FIFPro pokreće pravni postupak protiv FIFA-inog transfernog sistema

(Bruxelles) FIFPro je danas pokrenuo pravni postupak protiv FIFA-e, u obliku tužbe radi zaštite tržišnog natjecanja pred Glavnim direktoratom za tržišno natjecanje Europske komisije u Bruxellesu, osporavajući globalno tržište transfera kojim upravljaju FIFA-ina pravila kao antikonkurentno, neosnovano i protuzakonito.

Slaven Bilić - West Ham

Slaven Bilić - West Ham

Naš Slaven Bilić jučer je u gostima pobjedio trenutno vodeću momčad English Premier League, Manchester City rezultatom 2:1. Momčad Slavena Bilića, West Ham nalazi se na 2. mjestu English Premier League. Čestitamo našem Slavenu na odličnim igrama i rezultatima! Bravo Slavene i sretno u nastavku!

Svjetsko prvenstvo za beskućnike

Svjetsko prvenstvo za beskućnike

FIFPro, međunarodno udruženje profesionalnih nogometaša , čiji je član i Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" ove je godine partner svjetskog prvenstva za beskućnike koje će se održati u Amsterdamu

FIFPro Online Academy

FIFPro Online Academy

Šest članova Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" upisali su studij Sportskog menadžmenta na FIFPro Online Academy - University College of Northern Denmark za akademsku godinu 2015./2016.! Čestitamo Mateju Mlakiću, Filipu Boraku, Dini Kresingeru, Tomislavu Prekratiću, Morisu Kuhti i Mati Dragičeviću te im želimo puno uspjeha tijekom studiranja!

Ne! Namještanju utakmica

Ne! Namještanju utakmica

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat" snimila je edukativni video "Ne! Namještanju utakmica" čija je tema prevencija i edukacija o štetnosti namještanja nogometnih utakmica

Nogometni Oscar 2015.

Nogometni Oscar 2015.

Sinoć je u Kristalnoj dvorani Hotela Westin svečano organizirana treća po redu dodjela nagrada "Nogometni Oscar" u organizaciji Hrvatske udruge "Nogometni sindikat" i Sportskih Novosti uz izravan prijenos na Drugom programu HRT-a.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.